Mâncare, Restaurante, Bucătărie în germană
- Part. 3
Deutsch
|
Romana
|
||
das Glas
|
paharul / borcanul / geamul
|
||
der Toast / das Toastbrot
|
pâine Toast
|
||
das Brot
|
pâinea
|
||
der Strohhalm
|
paiul
|
||
die Hülse
|
păstaia
|
||
die Forelle
|
păstrăvul
|
||
die Wassermelone
|
pepenele rosu
|
||
der Fisch
|
peştele
|
||
würzig
|
picant / condimentat
|
||
der Pfeffer
|
piperul
|
||
die Pizza
|
pizza
|
||
das Tablett
|
platoul
|
||
das Schwein
|
porcul
|
||
der Kuchen
|
prăjitura
|
||
das Mittagessen
|
prânzul
|
||
frisch
|
proaspăt
|
||
das Gebäck
|
produsele de patiserie
|
||
das Restaurant
|
restaurantul
|
||
der Salat
|
salata
|
||
das Sandwich (der)
|
sandvişul
|
||
salzig
|
sărat
|
||
die Sardine
|
sardina
|
||
das Salz
|
sarea
|
||
der Salzstreuer
|
solniţa
|
||
der Lachs
|
somonul
|
||
die Soße
|
sosul
|
||
die Flasche
|
sticla
|
||
der Orangensaft
|
sucul de portocale
|
||
die Suppe
|
supa
|
||
die Bratpfanne
|
tigaia
|
||
die Torte
|
tortul
|
||
die Butter
|
untul
|
||
die Aubergine
|
vânăta
|
||
der Kohl
|
varza
|
||
der Wein
|
vinul
|
||
der Zucker
|
zahărul
|
||
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu